Dar din dar…în Protopopiatul Urziceni

Prin grija și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni a primit o donație de la Sectorul Social Misionar constând în produse tricotate donate de Fundația Copii în Dificultate din București.

Astfel, în cadrul lunii mai a anului curent, aceste produse tricotate au fost distribuite beneficiarilor asistați după cum urmează:

2 familii asistate în cadrul serviciului social acreditat; 15 copii de la grupul de cateheză ”Muguri de lumină” al Protopopiatului care participă săptămânal la activitățile instructiv-educative și recreative derulate în comunitate de Biroul de Asistență Socială. De asemenea, prin intermediul preoților o parte din aceste produse a fost distribuită și cazurilor sociale din 5 parohii arondate protopopiatului și anume: Filia Bărbulești, Fierbinți Târg, Patru Frați, Hagiești și Brazii.

Protopopiatul Urziceni, prin Biroul de Asistență Socială, mulțumește pentru implicare și dăruire tuturor celor care au făcut posibilă această frumoasă acțiune.

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut