Cerc catehetic demonstrativ la Parohia Slătioarele

Conform planificării Catehezelor Demonstrative pe anul 2017 , în ziua de 27 aprilie 2017 la parohia Slătioarele, din Protopopiatul Urziceni, a avut loc cercul catehetic cu tema „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe – Purtătorul de Biruinţă”. Părintele paroh Popa Popescu Sorin a captat într-un mod plăcut atenţia celor douăzeci şi patru de copii şi celor şapte adulţi prezenţi, antrenându-i pe toată durata orei catehetice şi implicându-i în procesul de asimilare a temei propuse.

Folosindu-se de mijloace moderne a ajuns la sufletele celor prezenţi, făcându-i să îl iubească mai mult pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, iar la sfârşit au lucrat în echipe demonstrând că pe toată durata orei catehetice au asimilat destule informaţii.

La ora catehetică au asistat şi Preotul Daniel-Mirel Minea de la Parohia Jilavele de Jos II – Responsabil cu Catehizarea Parohială, însoţit de Pr. Nicuşor Pletea de la Parohia Malu Roşu, precum şi de Pr. Valentin Manea de la Parohia Jilavele I.

Toţi cei prezenţi au beneficiat de dragoste părintelui paroh şi a comitetului parohial care au oferit mâncăruri tradiţionale perioadei Pascale. Întâlnirea s-a încheiat cu cântarea Hristos a Înviat!

Preot Daniel – Mirel Minea, responsabil catehizare parohială

Related Posts

Sari la conținut