Ședința administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Urziceni

Marți, 14 martie 2017, începând cu ora 10:00, preoții din cadrul Protopopiatului s-au întrunit în Sala de Festivități a Protopopiatului Urziceni, pentru a participa la Ședința Administrativă lunară. Din partea Centrului Eparhial, cu binecuvântarea Chiriarhului locului, a fost prezent preacucernicul părinte dr. Cristi Gavrilă – Consilier Administrativ Bisericesc și Juridico – Canonic.

După rostirea rugăciunii Împărate Ceresc, preacucernicul părinte Aurel Berbec, Protopop de Urziceni, a dat citire adreselor primite de la Centrul Eparhial în ultima perioadă, și a punctat aspectele importante de care trebuie să țină seama preacucernicii preoți în activitatea lor pastoral – misionară.

Părintele protopop a prezentat preacucernicilor preoți programul desfășurării procesiunii Marșului pentru Viață care se va desfășura și în Municipiul Urziceni, în după – amiaza zilei de sâmbătă, 25 martie 2017, de Praznicul Bunei – Vestiri. Traseul va fi: centrul vechi al Municipiului Urziceni – Catedrala Sfinții Împărați – Urziceni.

PC Pr. Sava George, preot paroh la Parohia Adormirea Maicii Domnului – Urziceni, a susţinut referatul cu tema „Atitudinea duhovnicului la scaunul Spovedaniei”.

La final, domnișoara Toma Adriana, Asistent – Social, a informat despre organizarea colectei Misiune și filantropie în perioada 26.03 – 09.04.2017. Colectă care se va desfășura în cadrul parohiilor de categoria I și II pentru ajutorarea parohiilor de categoria III și misionare.

Ședința s-a încheiat cu rostirea rugăciunii Cuvine-se cu adevărat.

A consemnat preacucernicul părinte dr. Andrei – Gabriel Ghiaur, Secretarul Protopopiatului Urziceni

Related Posts

Sari la conținut