,,PREŢUIRE FEMEII!” – omagiu adus femeii creștine în Protopopiatul Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Protopopiatul Urziceni, prin Biroul de Asistenţă Socială și în colaborare cu Societatea Culturală Apollon a organizat în data de 08 martie 2017, cea de a XIII-a ediție a evenimentului ”PREȚUIRE FEMEII!”.

În deschidere Preacucernicul Părinte Protopop Berbec Aurel a adresat un cuvânt de bun venit celor prezenți și a felicitat doamnele cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii mulțumindu-le pentru dăruirea de care dau dovadă zi de zi.

Acest spectacol a fost dedicat exclusiv doamnelor și s-a desfășurat în sala de activităţi a Protopopiatului Urziceni.

Programul artistic pregătit special pentru domnișoarele și doamnele invitate a fost susținut atât de copii cât și de invitații speciali ai evenimentului după cum urmează:

„Muguri de lumină” – Protopopiatul Urziceni – coordonat de domnișoara Toma Adriana Mariana – asistent social cu sprijinul doamnelor voluntare: Nae Petra – învățătoare și Marcu Georgeta – profesor; Grupul de cateheză „Armonia” de la Parohia Grindu condus de PC Preot Traian Alexe; Ansamblul de dansuri folclorice ”Dorulețul” din Coșereni; Profesor etnomuzicolog Niculina Merceanu – realizator de emisiuni TV; Interpreta de muzică populară Ofelia Florica Haranguș; Cantautorul Octavian Mândruță – București; Tenorul Dumitru Gheorghiu – Chișinău. Din partea Protopopiatului Urziceni în semn de prețuire, atât pentru femeie cât și pentru familia creștină, doamnele prezente au primit la începutul evenimentului flori iar la final au servit un bufet suedez pregătit special pentru acest eveniment astfel încât doamnele să socializeze și să se bucure de această zi dedicată lor.

Mulţumim şi pe această cale următorilor sponsori care ne-au sprijinit în desfășurarea acestui eveniment:

SC GENID – PREST SRL (CUPTORUL DE AUR); SC ANICA SERV SRL; SC A. C. N. PROD SRL; SC FRAȚII ROȘU SRL; Pe această cale, Protopopiatul Urziceni urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor o primăvară minunată şi un sincer „La Mulţi Ani!”.

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut