Alături de copiii aflați în suferință…

Miercuri, 21 decembrie 2016, tinerii de la Grupul de Cateheză Vlăstare Ortodoxe al Catedralei din Urziceni au oferit colinde, zâmbete și daruri.

După ce, cu o săptămână în urmă, au vizitat copiii de la orfelinat, acum au decis să fie alături și de camarazii lor aflați în suferință pe paturile spitalului.

Încă de dimineață s-au întâlnit cu preoții Catedralei în sfântul lăcaș pentru a pregăti darurile ce urmau a fi împărțite.

Au mers apoi la Spitalul Municipal și au cântat colinde în prezența copiilor, dar și a celorlalți suferinzi care au venit să asculte glasurile lor îngerești. Pe urmă, au distribuit darurile și au surâs tuturor pacienților care, din nefericire, nu vor petrece Sărbătoarea Nașterii Domnului în sânul familiei.

Tot în aceeași zi au mers să cunoască persoanele vârstnice și singure din parohie. Împreună cu preoții au oferit daruri și au adresat dorințe de bine.

Spre finalul zilei au fost împărțite pachete și familiilor cu posibilități reduse din cartierul Catanga, care periodic sunt asistate de parohie.

Acțiunile sociale și filantropice desfășurate în luna decembrie de Catedrala din Urziceni au cuprins o arie largă de beneficiari. S-au realizat peste 300 de pungi cu alimente, produse de igienă și jucării ce au fost oferite celor aflați în nevoi din parohia noastră, având drept scop să producă satisfacție și bucurie tuturor celor ce le-au primit.

Mulțumim în mod deosebit Carrefour Romania S.A. și distinșilor reprezentanți pentru bunăvoința și generozitatea lor, dar și tuturor celor care ne-au fost alături, membrilor comitetului și consiliului parohial, în realizarea acestor acțiuni de binefacere.

Naşterea Domnului cu bucurie!

Preot Bogdan-Ionuț Stancu

Parohul Catedralei din Urziceni

Related Posts

Sari la conținut