Ziua Internațională a Voluntarului sărbătorită de Protopopiatul Urziceni

Prin rezoluţia 40/212 din 17 decembrie 1985, ziua de 5 decembrie a fost declarată de către Organizaţia Naţiunilor Unite “Ziua Internaţională a Voluntarului” pentru recunoaşterea eforturilor şi meritelor voluntarilor din întreaga lume. Persoanele care desfăşoară activităţi de voluntariat se evidenţiază tocmai prin capacitatea şi abilitatea de a se dărui celor care sunt în nevoie.

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Biroul de Asistenţă Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni, a organizat în data de 05 decembrie 2016, cu ocazia Zilei Internaţionale a Voluntarului un eveniment dedicat acestora.

Protopopiatul Urziceni a marcat acest eveniment internaţional important şi a cinstit pentru dăruirea şi efortul depus în decursul acestui an pe toţi voluntarii misionari implicaţi în activităţile desfăşurate de Biroul de Asistenţă Socială. Acţiunea a debutat cu o evaluare a activităţilor din anul 2016 şi cu dezbaterea aspiraţiilor şi propunerilor pentru anul 2017, fapt necesar pentru îmbunătăţirea performanţei activităţii. După acest moment socializarea a fost asigurată în cadrul unei mese festive. Toţi cei prezenţi au primit daruri.

Mulţumim şi pe această cale următorilor voluntari social – misionari fără de care activităţile noastre nu s-ar fi putut realiza: Precucernicul Părinte Gangă Nicolae, Nae Petra – învăţătoare, Ungureanu Ecaterina – psiholog și Marcu Georgeta – profesor care ne-au sprijinit necondiţionat în desfăşurarea tuturor activităţilor.

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut