Sfințirea Pietrei de Temelie a Centrului multifuncțional „Sfântul Apostol Andrei” al Parohiei Fierbinți Târg

Miercuri, 30 noiembrie 2016, după Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie prilejuită sărbătorii Sfântului Apostol Andrei, cel Întâi Chemat, Ocrotitorul României, a avut loc Slujba de sfințire a pietrei de temelie a Centrului multifuncțional „Sfântul Apostol Andrei” al Parohiei Fierbinți Târg.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, slujba a fost oficiată de către preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail Mîț, Vicar Eparhial, alături de preacucernicul părinte Aurel Berbec, Protopop de Urziceni, de preacucernicul părinte arhidiacon Cristian – Ștefăniță Chiru, Inspector Social, de părintele paroh dr. Andrei – Gabriel Ghiaur și de preoții de la parohiile din cadrul localității Fierbinți Târg și din împrejurimi.

La Slujba de punere a pietrei de temelie au participat credincioșii din localitate, dar și autoritățile locale care sprijină inițiativa preotului paroh și a enoriașilor în vederea edificării Centrului multifuncțional „Sfântul Apostol Andrei” – un obiectiv atât de necesar pentru creștinii din micul oraș de la extremitatea vestică a Eparhiei.

Amintim că Centrul multifuncțional „Sfântul Apostol Andrei” al Parohiei Fierbinți Târg va cuprinde: o capelă mortuară, o sală multifuncțională (pentru desfășurarea activităților sociale, culturale, administrativ – gospodărești), un grup sanitar și un birou parohial.

A consemnat preot paroh dr. Andrei – Gabriel Ghiaur de la Parohia Fierbinți Târg

Related Posts

Sari la conținut