Campanie de donare de sânge în Protopopiatul Urziceni

Pentru a veni în sprijinul semenilor noștri aflați în suferință, miercuri, 23 noiembrie 2016, în intervalul orar 08,00 -12,00, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni a continuat acest demers și a organizat o nouă acțiune în cadrul campaniei naționale susținută de Patriarhia Română și anume: ”Donează sânge, salvează o viață!”.

Prin amabilitatea doamnei Raluca Mihaela Cruceat, director al Centrului de transfuzii Slobozia, o echipă medicală s-a deplasat la sediul Protopopiatului Urziceni pentru realizarea acestei acțiuni.

Ținând cont de faptul că în Patriarhia Română acest an a fost dedicat ”Anul omagial al educației religioase a tineretului creștin ortodox” protopopiatul a făcut cunoscută acțiunea la nivelul municipiului Urziceni și în special la nivelul celor trei licee, cu scopul de a implica tinerii în acest demers și de a forma o deprindere frumoasă de a ajuta semenii aflați în suferință.

La demersul umanitar au luat parte numeroase persoane din Municipiul Urziceni dar și din parohiile arondate, acestea arătând dragoste și solidaritate față de cei aflați în nevoie și anume persoanele bolnave care necesită asistență medicală în instituțiile specializate.

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut