Cerc catehetic demonstrativ la Parohia Pătrimea

În data de 25 octombrie 2016, parohia Pătrimea din comuna Coşereni a fost gazda cercului catehetic lunar. Părintele paroh Ivan Florin a tratat tema Sfânta Biserică – Lăcaş de închinare, temă ce o oferit, celor 40 de copii de diferite vârste dar şi celor 10 adulţi prezenţi, un bogat bagaj de cunoştinţe.

Părintele paroh a reuşit să ajungă la sufletele copiilor atât prin frumoasa cateheză cât şi prin darurile pe care le-a oferit tuturor participanţilor. Astfel fiecare copil a primit câte un caiet studenţesc, câte o ascuţitoare dar şi câte un pix. La finalul orei catehetice părintele Florin a recitat o frumoasă poezie scrisă de Nicolae Lungu cu titlu, Biserica Străbună.

La ora catehetică au participat şi următorii preoţi Mocanu Relu Florin – Parohia Coşereni II, Dinu Aurel – Parohia Bărcăneşti, Mihalache Marian –Parohia Sinteşti, Minea Daniel-Mirel responsabil cu cateheza din partea Protopopiatului Urziceni.

După rugăciunea de încheiere a întâlnirii catehetice părintele paroh a oferit sandwişuri, bomboane, gogoşi şi sucuri spre deliciul copiilor.

A consemnat preot Daniel – Mirel MINEA

Related Posts

Sari la conținut