Cerc pastoral – misionar la Parohia Dridu – Snagov

Joi, 13 octombrie 2016, la biserica parohială din Dridu – Snagov s-a întrunit cercul pastoral – misionar Dridu – Fierbinți. Bucuria întâlnirii a fost sporită de faptul că biseria parohială și-a sărbătorit și hramul, fiind ocrotităde Sfânta Cuvioasă Parascheva de la Iași. Cu această ocazie, a fost oficiată Slujba Vecerniei unită cu Litia, după care s-a oficiat Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva. La final, părintele paroh Negulescu Bogdan a susținut un referat cu tema Sfânta Cuvioasă Parascheva – ajutătoarea și rugătoarea noastră către Dumnezeu.

A doua zi, după oficierea Sfintei și Dumnezeieștii Liturghii, 10 de elevi de la Școala de la Școala Gimnazială din Dridu, coordonați de doamna bibliotecar Iancu Constanța, au susținut un program artistic de cântece și poezii religioase. După care a fost oficiată Slujba Parastasului pentru fericiții ctitori și slujitori mutați la Domnul de către toți preoții cercului pastoral – misionar Dridu – Fierbinți, anume: preot dr. Andrei – Gabriel Ghiaur de la Parohia Fierbinți Târg, preot Radu Gheorghe de la Parohia Fierbinții de Jos, preot Viorel Olteanu de la Parohia Fierbinții de Sus, preot Andrei Adrian de la Parohia Stroiești, preoții Luca Nicușor și Ilie Cezar – Severian de la Parohia Sărindaru, preot Vișan Alexandru de la Parohia Dridu – Movila, preot Apostol Dănuț de la Parohia Grecii de Jos, preot pensionar Neacșu Vasile și preotul gazdă Negulescu Bogdan.

Apoi, toți participanții au fost invitați la agapa frățească organizată cu prilejiul hramului frumoasei bisericuțe de lemn din Dridu – Snagov.

A consemnat preot Negulescu Bogdan de la Parohia Dridu – Snagov

Related Posts

Sari la conținut