Hramul bisericii parohiale Sărindaru

Joi, 08 septembrie 2016, când biserica noastră dreptmăritoare creștină a sărbătorit Nașterea Maicii Domnului, monumentala biserică parohială din Sărindaru – Dridu a îmbrăcat haine de sărbătoare.

Cu această ocazie, Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie a fost săvârșită de un sobor de preoți, în fruntea căruia s-a aflat preacucernicul părinte Aurel Berbec, Protopop de Urziceni.

La momentul cuvenit predicii, părintele protopop Aurel Berbec a ținut un cuvânt de învățătură despre Nașterea Maicii Domnului și despre calitatea de mijlocitoare a Preasfintei Născătoare de Dumnezeu și Pururea Fecioarei Maria.

La final, după frumosul program de cântece religioase și poezii pregătit de copiii grupului de cateheză parohial coordonat de doamna bibliotecar Istrate Constanța, a fost săvârșită și Slujba parastasului pentru fericiții ctitori și slujitori ai sfântului locaș din Sărindaru – Dridu.

Toți participanții, preoți și credincioși, au participat la o agapă frațească pregătită de doamnele din Comitetul Parohial Sărindaru.

A consemnat preot paroh Luca Sorinel – Nicușor

Related Posts

Sari la conținut