Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni a organizat în data de 07 septembrie 2016, o excursie pentru copiii care au participat pe toată perioada vacanței de vară la programul ”Clubul de Vacanță”.

De această excursie s-au bucurat 41 de copii din care: 26 de copii de la grupul ”Muguri de Lumină” al protopopiatului, 7 copii de la Parohia Gârbovi I și 8 copii de la Complexul de Servicii pentru Protecția Copilului Urziceni dar și 9 însoțitori (asistent social, asistent medical, cadre didactice voluntare).

Itinerariul a fost următorul: Urziceni – București și retur.

S-au vizitat următoarele obiective turistice: Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, Muzeul Național de Istorie a României, Mănăstirea Antim și Grădina Zoologică.

La final toți participanții au servit un meniu la McDonalds.

Copiii au fost încântați de obiectivele turistice cărora le-au trecut pragul și au interacționat și socializat pe toată durata excursiei.

Această acțiune frumoasă, gândită drept recompensă pentru copii a fost posibilă cu sprijinul domnului Liviu Cazan – Viceprimar al Municipiului Urziceni, domnului Nuțu Iulian din București dar și al firmelor de transport Intertrans, Nick și Gil și G&S Tours reprezentate de domnul Petcu Cristian Daniel, cărora le mulțumim pentru suport, timpul acordat și bunăvoință.

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut