Tabără la munte pentru tinerii din localitatea Jilavele

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părintelui nostru Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor şi cu sprijinul Fundaţiei World Vision România, Parohia Jilavele de Jos II a organizat în perioada 05-07 Septembrie, o tabără creştină în munţii Bucegi, pe platoul Padina. Tabăra a fost organizată pentru tinerii creştini, în număr de 50, ai Parohiilor Jilavele II şi Jilavele I, ce alcătuiesc grupurile de cateheză.

Pe lângă activităţile desfăşurate precum: cateheză în biserica Mănăstirii Peştera, drumeţii pe munţi, vizitarea Peşterii Ialomiţei, vizitarea cheilor Tătarului, jocuri şi rugăciuni, am avut bucuria ca în a doua zi de tabără să fim vizitaţi de domnul Primar Petre Ene Miloievici care a oferit tuturor copiilor din tabăra un tort, spre deliciul acestora, iar la focul de tabără Dl. Primar ne-a surprins cu un foarte frumos foc de artificii.

Mulţumim tuturor ostenitorilor: Părintelui Paroh Daniel Minea pentru organizare, Fundaţiei World Vision pentru finanţare – valoarea 11500 ron, Preasfinţitului Vincenţiu pentru Arhiereasca binecuvântare şi Dl. Primar pentru dragostea arătată copiilor din Jilavele – tortul şi focul de artificii.

A consemnat Preot Paroh Daniel-Mirel Minea

Related Posts

Sari la conținut