Ședința administrativă cu personalul clerical și neclerical din cadrul Protopopiatului Urziceni

Marți, 09 august 2016, a avut loc ședința administrativă lunară cu preacucernicii preoți și ședința trimestrială cu personalul neclerical din cadrul Protopopiatului Urziceni. Din partea Centrului Eparhial, cu binecuvântarea Chiriarhului locului, a fost prezent preacucernicul părinte Cristian – Ștefan Munteanu, Consilier Economic.

După rostirea rugăciunii, părintele protopop Aurel Berbec a dat citire adreselor primite de la Centrul Eparhial în această perioadă, punctând aspectele importante de care trebuie să țină seama preacucernicii preoți în activitatea lor pastoral – misionară.

Cu această ocazie, părintele consilier Cristian – Ștefan Munteanu a subliniat importanța soluționării aspectelor prioritare pentru fiecare parohie, astfel orice solicitare făcută de preacucernicii preoți parohi, trebuie realizată cu responsabilitate și argumentare temeinică spre edificare.

La momentul cuvenit, preacucernicul părinte Ilie Cezar – Severian, coslujitor la Parohia Sărindaru, a prezentat referatul cu tema ,,Adormirea Maicii Domnului în teologia ortodoxă”. Au urmat discuții libere pe marginea temei referatului și a diferitelor aspecte actuale ale vieții creștine.

La final, domnul Naneș Silviu, persoană fizică autorizată, a făcut instructajul periodic pentru protecția muncii și PSI, pentru personalul clerical și neclerical din cadrul Protopopiatului Urziceni. După care, preacucernicul părinte Aurel Berbec, Protopop de Urziceni, a transmis personalului neclerical îndemnul părintesc de a se implica activ în toate activitățile desfășurate în comunitățile parohiale în care activează fiecare.

A consemnat Pr. Dr. Andrei – Gabriel Ghiaur, Secretarul Protopopiatului Urziceni

Related Posts

Sari la conținut