Premiul I Național pentru Cercul de pictură „Sfântul Apostol Luca” al Protopopiatului Urziceni

Ca în fiecare an Cercul de pictură „Sfântul Apostol Luca” al Protopopiatului Urziceni a participat la Olimpiada Națională de Meșteșuguri Artistice Tradiționale. Evenimentul s-a desfășurat în Dumbrava Sibiului, în perioada 27 iulie – 01 august 2016.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, la această competiție a participat din partea Protopopiatului Urziceni eleva Aldea Alina Maria, la secțiunea Icoană pe lemn, coordonată de doamna Victorița Berbec.

Scena Învierii Domnului zugrăvită de tânăra ialomițeancă a impresionat juriul prin complexitatea compoziției, prin dinamism și culoare. În urma jurizării eleva Aldea Alina Maria a obținut locul I.

La secțiunea icoană pe sticlă a participat, în urma selecției județene, eleva Bianca Bichir, membră a Cercului de pictură „Sfântul Apostol Luca” – Filiala Roșiori, coordonată de doamna preoteasă Elena Brândușa Bătărigă, aceasta obținând Locul III.

La Olimpiada de anul acesta Cercul de pictură „Sfântul Apostol Luca” al Protopopiatului Urziceni a înregistrat a VII-a participare consecutivă. În fiecare an talentul membrilor Cercului a fost răsplătit cu cea mai înaltă treaptă a podiumului: Locul I.

A consemnat doamna preoteasă Victorița BERBEC – coordonatorul Cercului de pictură „Sfântul Apostol Luca”

Related Posts

Sari la conținut