Ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Urziceni

Marți, 14 iunie 2016, a avut loc ședința administrativă lunară cu preacucernicii preoți din cadrul Protopopiatului Urziceni. Din partea Centrului Eparhial, cu binecuvântarea Chiriarhului locului, a fost prezent părintele arhidiacon Nicușor – Silviu Dascălu, Consilier Mass – Media.

După rostirea rugăciunii, părintele protopop Aurel Berbec a dat citire adreselor primite de la Centrul Eparhial în această perioadă, și a mulțumit preacucernicilor preoți pentru seriozitatea și promptitudinea de care au dat dovadă la Conferința semestrială de primăvară, felicitându-i totodată pe referenți pentru calitatea referatelor expuse.

Cu această ocazie, preacucernicul părinte arhidiacon Nicușor – Silviu Dascălu, Consilier Mass – Media, a prezentat instrucțiunile de bază pentru administrarea site-urilor parohiale. Ca un element de noutate, părintele a arătat și beneficiile noii aplicații (Android Emulator) implementate în rețeaua informațională a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, care permite vizualizarea optimă a site-urilor parohiale de pe tefelonul mobil.

La momentul cuvenit, preacucernicul părinte dr. Constantin Dragoș – Viorel, coslujitor la Parohia Manasia 1, a prezentat referatul patristic cu tema ,,Sfinții Apostoli Petru și Pavel – chipuri ale frățietății creștine”. Au urmat discuții libere pe marginea temei referatului și a diferitelor aspecte actuale ale vieții creștine.

A consemnat Preot Dr. Andrei – Gabriel Ghiaur, Secretarul Protopopiatului Urziceni

Related Posts

Sari la conținut