„Zâmbet de copil” – eveniment organizat de Protopopiatul Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, pe data de 01 iunie 2016, s-a desfăşurat cea de a VIII-a ediţie a evenimentului „Zâmbet de copil”.

Acţiunea a fost organizată de către Biroul de Asistenţă Socială al Protopopiatului Urziceni în colaborare cu Organizația World Vision România cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului și conform graficului de activitate aferent anului în curs.

Deoarece Biroul de Asistență Socială desfășoară în fiecare săptămână, neîntrerupt, încă din anul 2005 activități instructiv-educative, recreative și cateheză pentru copiii din comunitate nu se putea ca de ziua lor aceștia să nu beneficieze de un program special dedicat lor.

De acest eveniment s-au bucurat copiii de la grupul de cateheză „Muguri de lumină” al protopopiatului dar și o parte din copiii cuprinși în programul de dezvoltare comunitară al Organizaţiei World Vision România aferent Municipiului Urziceni.

Cei prezenţi s-au bucurat de următorul program:

piesa de teatru ”Măgărușul încăpățânat”, interpretată de firma Trăistuţa cu poveşti; animator (diverse jocuri: funia, sacul, balonul etc.; baloane modelate); face-painting; bufet suedez. Inocenţa şi puritatea sărbătoriţilor, care s-au bucurat pe deplin de aceasta zi dedicată lor, a răsplătit cum se cuvine efortul organizatorilor deoarece nimic nu-i mai frumos pe lumea aceasta decât râsul unui copil fericit. Şi ce veselie şi voie bună a prilejuit pentru toţi copiii această sărbătoare!

La final cei mici au servit un bufet suedez iar o parte din produse au fost donate de următoarele firme cărora le mulțumim pentru susținerea oferită în realizarea evenimentului: SC Savicom SRL, SC Genid Prest (Cuptorul de Aur), SC Anica Serv SRL, SC A.C.N. Prod SRL și SC Frații Roșu SRL.

Protopopiatul Urziceni urează tuturor copiilor un sincer şi călduros „La Mulţi Ani!” dorindu-le să păstreze pentru totdeauna în suflet specificul copilăriei.

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut