Ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Urziceni

Marți, 10 mai 2016, a avut loc ședința administrativă lunară cu preacucernicii preoți din cadrul Protopopiatului Urziceni. Din partea Centrului Eparhial, cu binecuvântarea Chiriarhului locului, a fost prezent preacucernicul părinte Manuel Rusu, Consilier Cultural.

După rostirea rugăciunii, părintele protopop Aurel Berbec a dat citire adreselor primite de la Centrul Eparhial, subliniind importanța intensificării activităților culturale, sociale și administrativ-gospodărești în comunitățile parohiale. De asemenea, a mulțumit preacucernicilor preoți pentru implicarea în manifestările religioase prilejuite de hramul Mănăstirii ,,Sf. Voievozi” din Municipiul Slobozia.

La momentul cuvenit, preacucernicul părinte Necșulescu Dorinel de la Parohia Malu I a prezentat referatul liturgic cu tema ,,Semnificația liturgică a duminicilor din perioada post – pascală”. Au urmat discuții libere pe marginea temei referatului și a diferitelor aspecte actuale ale vieții pastoral- misionare din comunitățile parohiale.

A consemnat Pr. Dr. Andrei – Gabriel Ghiaur, Secretar al Protopopiatului Urziceni

Related Posts

Sari la conținut