Protopopiatul Urziceni alături de cei sărmani în preajma Sărbătorilor Pascale

Deoarece ne aflăm în săptămâna Patimilor și în câteva zile sărbătorim Învierea Domnului nostru Iisus Hristos, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni a adus o bucurie în sufletele celor cu posibilități financiare și materiale reduse și a oferit, ca în fiecare an, conform graficului de activitate, pachete cu alimente unui număr de 20 familii asistate.

La această frumoasă acțiune a participat și clasa a IX-a D de la Liceul Tehnologic Urziceni, sub coordonarea doamnei diriginte Ramon Florina, care a realizat o colectă în urma căreia au donat alimente, îmbrăcăminte și jucării care au fost distribuite cazurilor sociale asistate de birou cu ocazia Sfintelor sărbători de Paști.

O surpriză și un dar frumos pentru cei aflați în nevoie a constituit-o în ziua distribuirii ajutoarelor și anume 28 aprilie 2016, donația în produse lactate firma Danone acordată prin intermediul parohiei Brazii din cadrul protopopiatului.

De asemenea firma SC Genid Prest din Urziceni (Cuptorul de Aur) a donat cozonacii pentru realizarea pachetelor.

Toate aceste acțiuni au fost gândite și organizate în interesul și pentru creșterea calității vieții beneficiarilor.

Mulţumim pe această cale tuturor celor care s-au implicat făcând posibilă această acţiune.

De Sfintele sărbători de Paşti, când prăznuim împreună Învierea Mântuitorului, Protopopiatul Urziceni vă transmite urări de sănătate, fericire, încredere în viitor şi împlinirea năzuinţelor de bine şi frumos. Fie ca această mare sărbătoare să ne aducă tihnă şi bucurie în suflete, speranţa de a trăi în linişte şi pace! Învierea Domnului cu bucurie!

Toma Adriana Marian – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut