Ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Urziceni

Marți, 12 aprilie 2016, a avut loc ședința administrativă lunară cu preacucernicii preoți din cadrul Protopopiatului Urziceni. Din partea Centrului Eparhial, cu binecuvântarea Chiriarhului locului, a fost prezent preacucernicul părinte Marcel – Mihail Neacșu, Consilier Auditor Intern.

După rostirea rugăciunii, părintele protopop Aurel Berbec a dat citire adreselor primite de la Centrul Eparhial, subliniind importanța intensificării activităților culturale, sociale și administrativ-gospodărești în comunitățile parohiale.

La momentul cuvenit, preacucernicul părinte Viorel Olteanu de la Parohia Fierbinții de Sus a prezentat referatul liturgic cu tema ,,Pregătirea Sfintei Euharistii pentru cei bolnavi”.

Cu această ocazie, din încredințarea și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preacucernicul părinte consilier Marcel – Mihail Neacșu a săvârșit Slujba Aghesmei mici, binecuvântând lucrările de renovare ce s-au realizat în ultima perioadă la Sediul Protopopiatului Urziceni.

A consemnat Pr. Dr. Andrei – Gabriel Ghiaur, Secretar al Protopopiatului Urziceni

Related Posts

Sari la conținut