,,PREŢUIRE FEMEII!” – spectacol organizat de Protopopiatul Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Protopopiatul Urziceni, prin Biroul de Asistenţă Socială, a organizat duminică, 06 martie 2016, orele 14.00, cea de a XII-a ediție a evenimentului ”PREȚUIRE FEMEII!”.

Acest spectacol închinat Zilei Internaţionale a Femeii a fost dedicat exclusiv doamnelor și s-a desfășurat în Sala de activităţi a Protopopiatului Urziceni.

Pentru că nimic nu bucură mai mult sufletul unei doamne decât inocenţa şi puritatea unui copil, programul artistic pregătit de copii a fost alcătuit din: cântece, poezii.

Au participat următoarele grupuri de copii:

„Muguri de lumină” – Protopopiatul Urziceni – coordonat de domnișoara Toma Adriana Mariana cu sprijinul următorilor voluntari social-misionari: doamnele Ungureanu Ecaterina, Nae Petra și Marcu Georgeta; ,,Sfânta Cuvioasă Parascheva” al Parohiei Gârbovi I condus de PC Preot Aurel Berbec, Protopop de Urziceni; ,,Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” al Parohiei Sfântul Gheorghe coordonat de PC Preot Niță Nicolae. De asemenea a mai participat un copil în vârstă de 6 ani, coordonat de doamna Dinu Anca Luminița, profesor de educație muzicală și anume: Roman Mihai care a interpretat instrumental la vioară trei cântece.

La încheierea programului artistic doamnele prezente au primit mărțișoare din lut pictat realizate de copiii de la grupul de cateheză ,,Muguri de lumină” al Protopopiatului și au servit un bufet suedez.

Evenimentul a fost prezentat de PC Pr. Secretar Andrei – Gabriel Ghiaur.

Mulţumim şi pe această cale următorilor sponsori care ne-au sprijinit în desfășurarea acestui eveniment:

CUPTORUL DE AUR SC SAVICOM SRL SC ANICA SERV SRL SC A. C. N. PROD SRL SC FRAȚII ROȘU SRL Pe această cale, Protopopiatul Urziceni urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor o primăvară minunată şi un sincer „La Mulţi Ani!”.

A consemnat Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut