“TÂRGUL MĂRŢIŞORULUI” organizat de Protopopiatul Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Protopopiatul Urziceni, prin Biroul de Asistenţă Socială, a organizat cea de a șaptea ediţie a evenimentului „TÂRGUL MĂRŢIŞORULUI” – expoziţie de mărţişoare şi felicitări ecologice.

Evenimentul care marchează în fiecare an venirea primăverii s-a desfăşurat în perioada 27 – 29 februarie 2016, în faţa Catedralei Sfinții Împărați Constantin și Elena din Municipiul Urziceni, în următorul interval orar: 09,00 – 13,00.

În cadrul expoziţiei au participat lucrări realizate de copiii de la:

grupul de cateheză „Muguri de lumină” al Protopopiatului Urziceni; grupul de cateheză ”Sfânta Cuvioasă Parascheva” de la Parohia Gârbovi I; grupul de cateheză ”Vlăstare Ortodoxe” de la Parohia Sfinții Împărați Constantin și Elena Urziceni; grupul de cateheză al Filiei Bărbulești în colaborare cu Școala Gimnazială Bărbulești; Liceul Tehnologic Urziceni. Diversitatea modelelor şi culorilor utilizate de copii în confecţionarea acestor mici opere de artă i-a încântat pe toţi cei care au trecut pragul expoziţiei. Pe toată perioada târgului, copiii care au reprezentat instituţiile participante la stand, au interacţionat cu vizitatorii şi au explicat tehnicile folosite în realizarea mărţişoarelor şi felicitărilor ecologice.

A consemnat Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut