Ședința administrativă lunară cu preoții din cadrul Protopopiatului Urziceni

Marți, 09 Februarie 2016, a avut loc ședința administrativă lunară cu preacucernicii preoți din cadrul Protopopiatului Urziceni. Din partea Centrului Eparhial a fost prezent preacuviosul părinte arhimandrit Rafail Mîț, vicar eparhial, care a transmis preoților arhiereasca binecuvântare a Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.

După rostirea rugăciunii, părintele protopop Aurel Berbec a dat citire adreselor primite de la Centrul Eparhial. De asemenea, preacucernicia sa a anunțat că în perioada 27-29 februarie a.c., cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, se va desfășura cea de a VII- a ediție a evenimentului ,,Târgului Mărțișorului” organizat de Protopopiatul nostru.

La momentul cuvenit, preacucernicul părinte Buză Claudiu, preot coslujitor la Parohia ,,Sfânta Treime” – Urziceni, a dat citire referatului cu tema: ,,Familia creștină – provocări în contemporaneitate”.

Apoi, au avut loc discuții libere pe marginea temei actuale a referatului și a diferitelor aspecte ale vieții pastoral – misionare din comunitățile parohiale.

A consemnat Pr. Dr. Andrei – Gabriel Ghiaur, Secretar al Protopopiatului Urziceni

Related Posts

Sari la conținut