Daruri de Crăciun în Protopopiatul Urziceni

Dacă misiunea Biroului de Asistenţă Socială din Protopopiatul Urziceni este tocmai aceea de a veni în întâmpinarea dificultăţilor resimţite de oameni şi de a sprijini pe cât posibil beneficiarii săi, atunci, cu atât mai mult în prag de sărbători ne-am străduit să fim alături de cei aflaţi în nevoie.

Semnificaţia religioasă a Crăciunului este reprezentată de Naşterea Mântuitorului Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu trimis pe pământ să ajute oamenii să devină mai buni, mai credincioşi, mai îngăduitori.

Astfel, sărbătoarea Naşterii Domnului este aşteptată cu emoţie şi bucurie de toţi credincioşii de la cel mai mic până la cel mai mare, de la cel mai sărac până la cel mai bogat.

Bucuria acestei sărbători poate fi trăită la aceiaşi intensitate necondiţionat dar din păcate lipsa resurselor necesare creării spiritului acestei mari sărbători poate reprezenta un impediment.

Tocmai din acest motiv, în data de 23 decembrie 2015, Biroul de Asistenţă Socială a acordat cazurilor asistate pachete cu alimente de strictă necesitate după cum urmează: 1 buc cozonac, 1 litru ulei, 1 litru oțet, 1 kg orez, 1 kg fasole, 1 kg mălai, 1 kg făină, 1 kg zahăr, 500 gr griș, 500 gr pesmet, 2 buc conservă pate de porc Casa Gustului la 200 gr, 1 buc conservă pate de pasăre Sadu la 160 gr, 1 buc conservă hering în ulei la 170 gr.

Mulțumim firmei Cuptorul de Aur din Urziceni care a donat cozonacii pentru realizarea pachetelor.

Astfel, cu prilejul acestei mari sărbători a Naşterii Domnului, Protopopiatul Urziceni, urează şi pe această cale Crăciun Fericit! beneficiarilor, voluntarilor şi tuturor colaboratorilor.

Toma Adriana Mariana – asistent social

Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut