Sesiuni de informare în Liceele din Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, în toate cele trei licee din Municipiul Urziceni, s-au derulat sesiuni de informare.

Echipa de proiect formată din Pr. Minea Daniel responsabil cu catehizarea în cadrul Protopopiatului Urziceni, Pr Dincă Ovidiu, Pr. Popa Sorin Gabriel, Pr. misionar Ganga Nicolae si domnișoara Toma Adriana – asistent social in cadrul Protopopiatului Urziceni, a prezentat elevilor un material cu tema: Anul Omagial al Misiunii Parohiei şi Mănăstirii Azi – Pastori de suflete din Eparhia Sloboziei şi Călăraşilor, elogiind personalităţi marcante, ce s-au legat de bărăganul nostru binecuvântat de Dumnezeu, precum Preasfinţitul Roman Ialomiţeanul şi Pr. Arhimandrit Teofil Belea de la Mănăstirea Balaciu.

Ne-a bucurat nespus deschiderea elevilor şi dorinţa lor de cunoaştere, precum şi căldura directorilor şi a cadrelor didactice care de altfel au dorit şi dumnealor să participe la aceste sesiuni de informare. De menţionat este faptul că alături de noi în acest demers catehetic au fost şi Profesorii de Religie.

Protopopiatul Urziceni are încheiate parteneriate cu liceele din Urziceni şi astfel de sesiuni se vor mai derula şi pe viitor aşa cum s-au derulat şi în anii precedenţi.

A consemnat responsabilul cu catehizarea Pr. Minea Daniel-Mirel

Related Posts

Sari la conținut