„Alături de Oameni … pentru Oameni” program social derulat de Protopopiatul Urziceni

Acest program social a fost iniţiat în anul 2009 din dorinţa de a veni în întâmpinarea problemelor resimţite de persoanele din comunitate aflate în dificultate şi care din motive obiective nu puteau să îşi asigure un trai minim decent.

Din primul moment şi până în prezent, obiectivul urmărit în cadrul acestui program a fost acela de a îmbunătăţii calitatea vieţii beneficiarilor.

Deoarece lipsa resurselor, indiferent de tipul lor (resurse financiare, materiale sau umane) este de obicei problema socială resimţită de beneficiar şi identificată de asistentul social, Biroul de Asistenţă Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni sprijină cazurile sociale asistate prin acordarea unui pachet alimentar / trimestru.

Astfel, în data de 11 noiembrie 2015, 17 beneficiari ai Biroului de Asistență Socială au primit pachete cu alimente de strictă necesitate (1 litru ulei, 1 litru oțet, 1 kg orez, 1 kg fasole, 1 kg mălai, 1 kg făină, 1 kg zahăr, 500 gr griș, 1 buc soia șnițele la 100 gr, 1 buc soia granule la 100 gr, 1 buc soia cuburi la 100 gr, 2 buc conservă pate de porc la 160 gr, 1 buc conservă sardină în sos tomat la 215 gr).

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut