Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice în Protopopiatul Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, pe data de 1 octombrie 2015, cu ocazia sărbătorii Acoperământul Maicii Domnului şi totodată a Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, Protopopiatul Urziceni prin Biroul de Asistenţă Socială a organizat un eveniment dedicat persoanelor de vârsta a III-a.

Programul artistic, alcătuit din sceneta ”Cei 7 ani de acasă”, cântece și poezii, a fost pregătit și susținut de copiii de la următoarele grupuri:

”Vis de copil” – Școala gimnazială Adâncata, coordonator dna bibliotecar prof. Mariana Ștefan; ”Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” – Grupul de cateheză al Parohiei Manasia II coordonat de părintele Dragomir Theodoru; Momentul cultural a fost încheiat de domnul Enache Grigore, din Parohia Grindu, care a interpretat câteva melodii atât instrumental cât și vocal.

La sfârşit toţi cei prezenţi au servit un bufet suedez.

Pe lângă persoanele prezente, alte 10 persoane vârstnice au beneficiat de alimente oferite la domiciliu de părintele secretar Berbec Aurel și părintele diacon Petre Marian, slujitor al Parohiei Sfinții Împărați Constantin și Elena Urziceni.

Această acțiune a fost posibilă şi datorită sprijinului oferit Parohia Sfinții Împărați Constantin și Elena Urziceni dar și de următoarele firme din Municipiul Urziceni: S.C. SAVICOM S.A., SC. ANICA SERV SRL, SC ACN PROD SRL, SC FRAŢII ROŞU SRL.

A consemnat Toma Adriana Mariana, asistent social în cadrul Protopopiatului Urziceni

Related Posts

Sari la conținut