Catedrala din Urziceni a organizat o tabără pentru 21 de elevi la Mănăstirea Cozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU în perioada 21-24 iulie 2015 Catedrala din Urziceni a organizat o tabără la Mănăstirea Cozia din județul Vâlcea.

La eveniment au participat 21 de elevi de la Școala Gimnazială Ion Heliade Rădulescu din Urziceni însoțiți de două cadre didactice (prof. Anelia Banciu și prof. Gabriela Andrei) împreună cu părintele paroh Bogdan Ionuț Stancu, protopop de Urziceni.

Pentru rezultatele meritorii obținute la olimpiada de religie și la alte concursuri susținute în timpul anului școlar învățăceii au fost răsplătiți cu un itinerariu pe meleaguri vâlcene.

În cele patru zile elevii au participat la un program de cateheză și au vizitat câteva mănăstiri din Arhiepiscopia Râmnicului: Turnu, Cornetu, Bistrița, Arnota și Ostrov. De asemenea s-a vizitat și peștera Sfântului Grigorie Decapolitul.

Dorim ca astfel de evenimente să apropie mai mult tinerii de ora de religie și de biserică și să atragă an de an pe cât mai mulți să participe la concursuri, urmând a-i răsplăti cu tabere și excursii gratuite.

Mulțumim Preacuviosului Părinte Arhimandrit Vartolomeu Androni starețul Mănăstirii Cozia pentru grija părintească ce ne-a purtat-o pe toată durata pelerinajului. Mulțumim și firmei de transport G&S Tours care ne-a facilitat deplasarea împreună cu sponsorii SC MartPlast SRL și domnul Nelu Badea.

A consemnat preot paroh Bogdan Ionuț Stancu

Protopopul Urzicenilor

Related Posts

Sari la conținut