„Zâmbet de copil” – eveniment organizat de Protopopiatul Urziceni

Conform graficului de activitate aferent anului 2015, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni a organizat în data de 06 iunie 2015, a VII-a ediție a evenimentului ”Zâmbet de Copil” organizat cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului.

Deoarece Biroul de Asistență Socială desfășoară în fiecare săptămână, neîntrerupt, încă din anul 2005 activități instructiv-educative, recreative și cateheză pentru copiii din comunitate nu se putea ca de ziua lor aceștia să nu beneficieze de un program special dedicat lor.

Astfel copiii ce alcătuiesc grupul de cateheză ”Muguri de lumină” al protopopiatului au beneficiat în cadrul întâlnirii săptămânale din data de 06 iunie 2015 de următorul program:

clovn (diverse jocuri: funia, sacul, balonul etc.; baloane modelate); face-painting; bufet suedez. Inocenţa şi puritatea sărbătoriţilor, care s-au bucurat pe deplin de aceasta zi dedicată lor, a răsplătit cum se cuvine efortul organizatorilor deoarece nimic nu-i mai frumos pe lumea aceasta decât râsul unui copil fericit. Şi ce veselie şi voie bună a prilejuit pentru toţi copiii această sărbătoare!

La final cei mici au servit un bufet suedez iar o parte din produse au fost donate de următoarele firme cărora le mulțumim pentru susținerea oferită în realizarea evenimentului: SC Genid Prest (Cuptorul de Aur), SC Savicom SRL, SC Anica Serv SRL, SC A.C.N. Prod SRL și SC Frații Roșu SRL.

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut