Procesiune cu sfinte moaște la Parohia Fierbinți Târg

În perioada 25 – 26 aprilie 2015, cu binecuvântarea Preasfințitului Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, și prin bunăvoința preacucernicului părinte Bogdan Ionuț Stancu, Protopop de Urziceni, racla cu sfintele moaște ale Sfântului Ierarh Nectarie Taumaturgul a ajuns și în mijlocul credincioșilor din orașul Fierbinți Târg.

Evenimentul religios a debutat Sâmbătă, 25 aprilie 2015, cu primirea sfintelor moaşte în dreptul Liceului Tehnologic Fierbinţi Târg, de către PC Pr. Bogdan – Ionuţ Stancu, Protopop de Urziceni, de preoţii din cercul pastoral Fierbinţi – Dridu şi de credincioşi, şi purtarea acestora în procesiune până la biserica Sfântul Mare Mucenic Gheorghe – Fierbinţi Târg, unde au rămas spre închinare până Duminică, 26 aprilie 2015, când s-a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie de către Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.

Considerăm că această procesiune a fost o reușită, fiind a doua procesiune după Revoluție, prima fiind cea din data de 25 octombrie 2013, organizată de preacucernicul părinte paroh Andrei – Gabriel Ghiaur. La final, se putea citi bucuria duhovnicească de pe chipurile credincioșilor care s-au închinat cu evlavie odoarelor sfinte.

A consemnat preot drd. Andrei – Gabriel Ghiaur

Related Posts

Sari la conținut