“PREŢUIRE FEMEII!” spectacol organizat de Protopopiatul Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Protopopiatul Urziceni, prin Biroul de Asistenţă Socială, a organizat în data de 06 martie 2015, cea de a XI-a ediție a evenimentului ”PREȚUIRE FEMEII!”.

Acest spectacol închinat Zilei Internaţionale a Femeii a fost dedicat exclusiv doamnelor și s-a desfășurat în sala de activităţi a Protopopiatului Urziceni.

Pentru că nimic nu bucură mai mult sufletul unei doamne decât inocenţa şi puritatea unui copil, programul artistic pregătit de copii a fost alcătuit din: cântece, poezii şi sceneta ”O zi de neuitat”.

Au participat următoarele grupuri de copii:

„Muguri de lumină” – Protopopiatul Urziceni – coordonat de domnișoara Toma Adriana Mariana cu sprijinul următorilor voluntari social-misionari: doamnele Ungureanu Ecaterina, Nae Petra și domnul Ene Ion; Cercul de teatru ”Vis de Copil” al Școlii Gimnaziale Adâncata coordonat de doamna profesor Ștefan Mariana; „Stavros” al parohiei Pelinul, condus de Preocucernicul Părinte Soare Nelu. De asemenea au mai participat doi copii în vârstă de 5 ani, coordonați de doamna Dinu Anca Luminița, profesor de educație muzicală și anume: Nițu Maria care a interpretat vocal două cântece și Roman Mihai care a interpretat instrumental la vioară trei cântece.

La încheierea programului artistic doamnele prezente au primit mărțișoare din lut pictat realizate de copiii de la grupul de cateheză ”Muguri de lumină” al Protopopiatului și au servit un bufet suedez.

Mulţumim şi pe această cale următorilor sponsori care ne-au sprijinit în desfășurarea acestui eveniment:

CUPTORUL DE AUR SC ANICA SERV SRL SC C. N. PROD SRL Pe această cale, Protopopiatul Urziceni urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor o primăvară minunată şi un sincer „La Mulţi Ani!”.

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut