Sfântul Nicolae a venit din nou la Urziceni

Răspunzând îndemnurilor Sfântului Sinod și ale Preacucernicului Părinte Protopop Bogdan Ionuț Stancu, adresate la începutul Postului Crăciunului, de a fi mai aproape de cei în nevoi, de cei singuri, enoriașii Parohiei Sfinții Împărați Constantin și Elena din Urziceni au colectat suma de 400 de lei. La aceasta s-a adăugat suma de 1000 de lei din partea unui sponsor care, sensibil la suferința copiilor fără părinți sau mai nevoiași, ajută în fiecare an, de Crăciun și de Sfintele Paști.

În ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae Părintele Adrian Lucian Scărlătescu, preot II la Catedrala din Urziceni, împreună cu dascălii bisericii și două doamne din Comitetul parohial au dus copiilor din Complexul de Servicii pentru Protecția Copilului din Urziceni pastă și periuțe de dinți, săpunuri, șampoane, ciocolate, fructe, sucuri, compoturi de ananas, cozonac, biscuiți în valoare de 1350 lei.

De asemenea, în aceeași zi a mai fost vizitată o familie nevoiașă cu trei copii, căreia i s-au oferit dulciuri și alimente în valoare de 50 de lei.

Toți copiii au mulțumit lui Dumnezeu și donatorilor prin intonarea de colinde tradiționale de Crăciun. Cu siguranță, Sfântul Nicolae va mai veni și în anii următori.

(A consemnat Preot Adrian Lucian Scărlătescu).

Related Posts

Sari la conținut