Sesiune de informare la Liceul Tehnologic din Urziceni

Miercuri, 3 decembrie 2014, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în cadrul programului ,,Tinerii și Hristos”, a avut loc la Liceul Tehnologic din Urziceni o sesiune de informare cu tema ,,Sfinții Martiri Brâncoveni – model de domnie și pildă de viețuire creștină”.

După cuvântul de salutare adresat de PC Pr. Minea Daniel Mirel, reprezentant cateheză din cadrul Protopopiatului Urziceni, a urmat prezentarea propriu – zisă a temei mai sus menționate de către PC Pr. Ghiaur Andrei – Gabriel de la Parohia Fierbinți Târg, cu această ocazia s-a folosit un material realizat în Power Point.

La această sesiune au mai participat: domnul Miclea Dan, Directorul Liceului Tehnologic, doamna Toma Adriana Mariana, reprezentant al Biroului de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni, domnul Gheorghe Mihai, Profesor de Religie și doamna Barbu Teodora, tehnician Liceul Tehnologic.

La aceasta activitate catehetică, care se înscrie în cadrul activităților ce se desfășoară în întreaga Patriarhie cu ocazia Anului omagial comemorativ ,,Sfinții Martiri Brâncoveni”, au participat 25 de elevi cu vârste cuprinse între 16 – 18 ani.

A consemnat Preot Ghiaur Andrei – Gabriel de la Parohia Fierbinți Târg

Related Posts

Sari la conținut