Hramul bisericii parohiale Dridu – Sărindaru

Ca în fiecare an, pe data de 8 septembrie, s-a sărbătorit praznicul „Naşterii Maicii Domnului”, care este și hramul Bisericii Sărindaru din localitatea Dridu, județul Ialomița. Sfânta Liturghie a fost săvârșită de Părintele Bogdan Ionuț-Stancu, Protopopul Urzicenilor, alături de părintele pensionar Vasile Neacșu și preoții parohiei Nicușor Sorinel Luca și Severian Cezar Ilie.

De asemenea, biserica noastră a avut bucuria de a primi în sânul ei pe enoriașii parohiei noastre, care simt ocrotirea Maicii Domnului, context în care copiii de la grupul de cateheza împreuna cu doamna bibliotecar Constanța Iancu, au avut inițiativa de a închina Ocrotitoarei Bisericii noastre, o suita de poezii, pe care cei mici le-au rostit cu multă dragoste, bucurând pe toți cei prezenți în Sfântul Lăcaș.

Drept mulțumire, dar și răsplată, pentru această frumoasă surpriză pe care am trăit-o, părintele protopop a împărțit copiilor câte o iconiță, semn al prețuirii pentru osteneala de care aceștia au dat dovadă și a felicitat pe toți organizatorii acestui eveniment parohial.

A consemnat preot II Cezar Severian Ilie

Related Posts

Sari la conținut