Sesiuni de informare organizate de Protopopiatul Urziceni

În cadrul programului „Tinerii şi Hristos” ajuns la cea de a VI-a ediție, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni a organizat, conform graficului de activitate pentru anul în curs, sesiuni de informare pentru elevii liceelor din Municipiul Urziceni.

Astfel, sesiunile de informare s-au desfășurat după următorul program:

1. Liceul Tehnologic: 13 iunie 2014 în intervalul orar 09,00 – 10,00;

2. Colegiul Național Grigore Moisil: 13 iunie 2014 în intervalul orar 11,00-12,00;

3. Liceul Tehnologic Sfânta Ecaterina: 17 iunie 2014 în intervalul orar 10,00-11,00.

În total, 110 elevi au beneficiat de informația prezentată în cadrul acestor sesiuni.

Anul 2014 a fost declarat de Patriarhia Română prin Hotărârea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române drept An omagial Euharistic (al Sfintei Spovedanii și al Sfintei Împărtășanii) și Anul comemorativ al Sfinților Martiri Brâncoveni”.

Deoarece informația aferentă este foarte vastă, tema sesiunilor de informare a fost „Anul Omagial Euharistic (al Sfintei Spovedanii și al Sfintei Împărtășanii)” rămânând ca la începerea anului școlar, în toamnă, să organizăm o altă serie de sesiuni de informare cu tema ”Anul comemorativ al Sfinților Martiri Brâncoveni”.

În urma unor prelegeri susţinute de Preacucernicul Preot Popa Popescu Sorin Gabriel de la Parohia Slătioarele şi Preacucernicul Preot Minea Daniel de la Parohia Jilavele II, dar şi a vizionării unui material realizat în PowerPoint au avut loc dezbateri pe tema mai sus menţionată.

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut