Daruri de Paște oferite de Protopopiatul Urziceni

Sărbătoarea Sf. Paşti fiind una din cele mai importante sărbători în Biserica Ortodoxă Română, a devenit o tradiţie ca în preajma acestei mari sărbători creştine, Biserica să îşi intensifice misiunea socială şi să fie aproape, ca întotdeauna, de cel aflat în nevoie.

Astfel, în speranţa de a aduce o rază de lumină specifică acestei mari sărbători a creştinătăţii, Protopopiatului Urziceni prin Biroul de Asistenţă Socială, a acordat cu acest prilej, din Fondul Filantropia, daruri constând în alimente de strictă necesitate, beneficiarilor asistaţi și anume: 1 buc cozonac, 1 l ulei, 1 kg fasole, 1kg orez, 500 gr griş, 1kg zahăr, 1 kg mălai, 1 kg făină, conservă pastă de tomate 710 gr, conservă mazăre 670 gr, conservă pește sardine în ulei 215 gr.

Mulţumim şi pe această cale firmei Cuptorul de Aur Urziceni, care, ca de fiecare dată a fost alături de Protopopiatul Urziceni și a donat cozonacii pentru realizarea pachetelor.

De Sfintele sărbători de Paşti, când prăznuim împreună Învierea Mântuitorului, Protopopiatul Urziceni vă transmite urări de sănătate, fericire, încredere în viitor şi împlinirea năzuinţelor de bine şi frumos. Fie ca această mare sărbătoare să ne aducă tihnă şi bucurie în suflete, speranţa de a trăi în linişte şi pace! Învierea Domnului cu bucurie!

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut