Târgul mărțișorului Ediția a V-a organizat de Protopopiatul Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Protopopiatul Urziceni, prin Biroul de Asistenţă Socială, a organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Urziceni, Centrul Cultural Municipal Urziceni, cea de a cincea ediţie a evenimentului „TÂRGUL MĂRŢIŞORULUI” – expoziţie de mărţişoare şi felicitări ecologice cu vânzare.

Evenimentul care marchează în fiecare an venirea primăverii s-a desfăşurat zilnic în perioada 27 – 28 februarie, în faţa Casei de Cultură a Municipiului Urziceni, în intervalul orar 10,00 – 17,00.

În cadrul acestui târg a putut fi admirată o paletă întreagă de lucrări inedite, realizate de copiii de la grupul de cateheză „Muguri de lumină” al Protopopiatului Urziceni, Grupul de cateheză „Sf. Cuvioasă Parascheva” al parohiei Gârbovi I dar şi de la următoarele instituţii de învăţământ: Liceul Tehnologic Sfânta Ecaterina, Grădiniţa cu Program Prelungit „Rază de Soare” din Municipiul Urziceni şi Şcoala Gimnazială Bărcăneşti.

Şi anul acesta povestea mărţişorului a continuat să se împletească în șnururi simple albe şi roşii, lut, lemn, hârtie manuală, seminţe naturale şi orice materii reciclate de cei mici care au fost interesant exploatate.

Berbec Victoriţa – lucrător social al Protopopiatului Urziceni

Related Posts

Sari la conținut