Sarbătoare la Parohia Jilavele de Jos

Cu binecuvântarea Preasfintitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei si Călărasilor, în ziua de cinstire a Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil, parohia Jilavele de Jos a îmbrăcat haine de sărbătoare. Sfânta Liturghie s-a săvârsit pe fundaţia noii biserici, ce se află in construcţie, de un sobor de patru preoţi. Sărbătoarea hramului a început din ajun când un sobor de saisprezece preoţi au oficiat slujba Vecerniei, în paraclisul parohial, alături de un număr mare de credincioşi.

După oficierea Sfintei Liturghii preotul paroh Minea Daniel-Mirel a felicitat pe toţi cei prezenţi îndemnându-i să rămână alături de sfânta biserică, iar persoanelor cu o implicare financiară mai substanţiala li s-au oferit din partea parohiei diploma de „Miluitor şi Binefăcător”.

Toţi creştinii prezenţi la sărbătoarea hramului au participat la agapa ocazionată de acest eveniment binecuvântat. Rugăm pe Sfinţii Arhangheli să ne ocrotească parohia, să ne binecuvânteze osteneala şi să ne ajute să ducem la bun sfârşit construcţia Sfintei Biserici. Amin!

A consemnat Pr. Paroh Daniel-Mirel Minea.

Related Posts

Sari la conținut