Excursia, recompensă pentru cei mici

Cu binecuvântarea Preasfintitului Parinte VINCENTIU, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, Biroul de Asistenta Sociala din cadrul Protopopiatului Urziceni a organizat o excursie pentru copiii de la grupul de cateheza „Muguri de lumina” al Protopopiatului.

În perioada 15 iunie – 15 septembrie Protopopiatul Urziceni în colaborare cu Organizatia World Vision România a derulat programul „Clubul de Vacanta” aflat la cea de a V- a editie. Pentru a recompensa copiii defavorizati din comunitate care au participat pe toata perioada vacantei de vara la activitatile realizate în cadrul Scolii de Vara si care din lipsa mijloacelor financiare nu au beneficiat de o vacanta oferita de familie, în data de 07 septembrie 2013 am organizat o excursie.

Itinerarul a fost urmatorul: Urziceni – Ploiesti – Busteni – Brasov – Bran.

S-au vizitat urmatoarele obiective turistice: Biserica Sfintii Împarati Constantin si Elena din Predeal, Biserica Neagra din Brasov, Castelul Bran, Manastirea Ghighiu.

Aceasta actiune a putut fi realizata în urma aprobarii proiectului de finantare depus la Organizatia World Vision România, care a finantat transportul si taxa de intrare la Biserica Neagra. Beneficiarii acestui proiect au fost 40 de copii si 4 însotitori (Toma Adriana Mariana – asistent social; Berbec Victorita – lucrator social; Nae Petra – voluntar; Ungureanu Ecaterina – voluntar).

[]

Related Posts

Sari la conținut