Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Urziceni, Centru Urziceni

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Ziua Internațională a Voluntarului sărbătorită de Protopopiatul Urziceni
7 Decembrie, 2017

Prin rezoluţia 40/212 din 17 decembrie 1985, ziua de 5 decembrie a fost declarată de către Organizaţia Naţiunilor Unite “Ziua Internaţională a Voluntarului” pentru recunoaşterea eforturilor şi meritelor voluntarilor din întreaga lume. Persoanele care desfăşoară activităţi de voluntariat  se evidenţiază tocmai prin capacitatea şi abilitatea de a se dărui celor care sunt în nevoie.

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Biroul de Asistenţă Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni, a organizat în data de 07 decembrie 2017, cu ocazia Zilei Internaţionale a Voluntarului un eveniment dedicat acestora.

Protopopiatul Urziceni a marcat acest eveniment internaţional important şi a cinstit pentru dăruirea şi efortul depus în decursul acestui an pe toţi voluntarii misionari implicaţi în activităţile desfăşurate de Biroul de Asistenţă Socială. Acţiunea a debutat cu o evaluare a activităţilor din anul 2017 şi cu dezbaterea aspiraţiilor şi propunerilor pentru anul 2018, fapt necesar pentru îmbunătăţirea performanţei activităţii. După acest moment socializarea a fost asigurată în cadrul unei mese festive. Toţi cei prezenţi au primit daruri.

Mulţumim şi pe această cale următorilor voluntari social – misionari fără de care activităţile noastre nu s-ar fi putut realiza: Precucernicului Părinte Gangă Nicolae, doamnei Nae Petra – învăţătoare, doamnei Marcu Georgeta – profesor, domnului Nicolescu Ionuț – profesor și domnișoarei Ivan Ana Maria care ne-au sprijinit necondiţionat în desfăşurarea tuturor activităţilor.

 

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator