Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Urziceni, Centru Urziceni

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice în Protopopiatul Urziceni
3 Octombrie, 2017

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, pe data de 02 octombrie 2017, Protopopiatul Urziceni prin Biroul de Asistenţă Socială și în colaborare cu Primăria Municipiului Urziceni a organizat la sediul protopopiatului, cea de a VIII-a ediție a evenimentului dedicat persoanelor de vârsta a III-a, cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice.

Ziua de 01 octombrie a fiecărui an este dedicată Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice dar și unei mari sărbători si nu o sărbătoare întâmplătoare, ci Acoperământul Maicii Domnului iar brațele Fecioarei ne cuprind pe toți, cei care cu evlavie şi credință o preacinstim.

Acest eveniment nu se putea desfăşura fără ca noua generaţie să îşi aducă aportul la preţuirea şi mulţumirea celor ce au contribuit atâţia ani la creşterea şi dezvoltarea atât a generaţiilor următoare dar şi a societăţii în ansamblu.

Astfel, pe parcursul evenimentului, în cadrul programului artistic, copiii au bucurat sufletele celor prezenți printr-un program artistic format din:

  • pricesne închinate Maicii Domnului – grupul de cateheză „Muguri de Lumină” al Protopopiatului Urziceni, condus de domnișoara Ivan Ana Maria, voluntar în cadrul Biroului de Asistență Socială;
  • cântece și dansuri populare – grupul Colinda al comunei Jilavele condus de doamna Rodica Crăciun.

La sfârşit toţi cei prezenţi au servit un bufet suedez.

Această acțiune a fost posibilă şi datorită sprijinului oferit de Parohia Fierbinți Târg dar și de următoarele firme din Municipiul Urziceni cărora le mulțumim pentru suportul oferit și bunăvoință: SC Genid Prest SRL (Cuptorul de Aur), SC. Anica Serv SRL, SC ACN PROD SRL, SC IF Dima SRL, Domnul Marin Mirel din Urziceni.

 

              Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator