Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Urziceni, Centru Urziceni

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Ședință administrativă lunară cu preoții din cadrul Protopopiatului Urziceni
19 Decembrie, 2017

Marți, 12 decembrie 2017, începând cu ora 10:00, preoții din cadrul Protopopiatului s-au întrunit în Sala de Festivități a Protopopiatului Urziceni, pentru a participa la Ședința Administrativă lunară. Din partea Centrului Eparhial, cu binecuvântarea Chiriarhului locului, a fost prezent PC Pr. Daniel DEMIȘCĂ, Consilier pentru misiune. După rostirea rugăciunii Împărate Ceresc, PC Pr. Consilier a transmis arhierești binecuvântări fraților preoți, după care a dat cuvântul părintelui protopop Aurel BERBEC a dat citire adreselor primite de la Centrul Eparhial.

S-a adus la cunoștință preacucernicilor preoți că în data de 17 decembrie 2017, începând cu ora 16.00, va avea loc Festivalul de colinde populare românești ,,Deschide ușa creștine”, Ediția a XV-a. Evenimentul se va desfășura la Catedrala „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Municipiul Urziceni.

La nivelul Protopopiatului Urziceni se va organiza o colectă în perioada  24 decembrie 2017 – 07 ianuarie 2018, pentru părintele Bîscoveanu Florin de la Parohia Bărbătescu și pentru băiatul părintelui Grigorescu Alexandru de la Parohia Roșiori 1.

PC Diac. Petre Marian de la Parohia Sf. Împărați – Urziceni, a susţinut referatul cu tema Lămuriri privind alegerea organismelor deliberative și executive parohiale. Au urmat discuţii asupra temei referatului şi a diverselor aspecte ale vieţii pastoral misionare. La final, fiecare preot a primit din partea Protopopiatului Urziceni un cadou cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun.

Ședința s-a încheiat cu rostirea rugăciunii Cuvine-se cu adevărat.

A consemnat Preot Dr. Andrei – Gabriel GHIAUR, Secretarul Protopopiatului Urziceni

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator