Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Jilavele, Parohia Jilavele de Jos II

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Sărbătoarea hramului la Parohia Jilavele de Jos II
3 August, 2015

Ca în fiecare an de sărbătoarea Sf. Ilie Tesviteanul, parohia Jilavele de Jos îmbracă haine de sărbătoare, bucurându-se de hramul Bisericii Paraclis. Soborul de cinci preoţi a avut în frunte pe Preacucernicul Părinte Protopop  Bogdan –Ionuţ Stancu.

După Sfânta Liturghie s-a oficiat slujba parastasului pentru donatorul locului pe care se înalţă Sfânta Biserică, Dl. Erescu Mircea. La momentul predicii Părintele Diacon Marian Petre a reuşit să ajungă la sufletele creştinilor prezenţi, vorbindu-le despre viaţa Sfântului Ilie, iar părintele Protopop a îndemnat la mobilizare în vederea continuării lucrărilor la Biserica Mare.

Părintele paroh Daniel Mirel Minea a mulţumit preoţilor pentru dragostea cu care au participat la bucuria hramului, aducând recunoştinţa tuturor creştinilor din parohie pentru implicarea dumnealor în organizarea hramului. Fiecare creştin a primit din partea părintelui paroh câte o iconiţă cu chipul Sf. Ilie, drept amintire pentru participarea la Sfânta Liturghie.

Aşa cum se obişnuieşte în Biserica Ortodoxă toţi creştinii participanţi au gustat din bucatele cu grijă pregătite de comitetul parohial, agapa fiind servită în curtea Sfintei Biserici.

A consemnat preot paroh Daniel MINEA

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator