Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Bitina-Pamanteni, Bi?ina

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Prima cateheză demonstrativă din anul 2018
29 Ianuarie, 2018

Cu binecuvântarea Preasfinţiei Sale, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, în Protopopiatul Urziceni, lună de lună şi anul acesta 2018, se vor desfăşura întâlniri catehetice demonstrative ce au ca scop dinamizarea activităţilor la nivel de parohie în relaţiile cu tinerii creştini.

Conform planificării întâlnirilor catehetice pe anul în curs, prima parohie gazdă, pentru preoţii arondaţi cercului pastoral Lilieci, a fost parohia Biţina.

Astfel în data de 28 ianuarie 2018, imediat după Sfânta Liturghie, părintele paroh Popa Costel a susţinut, în faţa a şaisprezece copii, cateheza cu tema Comportamentul creştinilor în Biserică.

            Tinerii prezenţi cu siguranţă vor reflecta la informaţia vastă pe care părintele a reuşit să o ofere şi o vor pune în practică ori de câte ori vor merge la Sfânta Biserică.

În finalul întâlnirii catehetice părintele responsabil, Daniel-Mirel Minea a adresat un cuvânt de încurajare şi de felicitare pentru frumoasă cateheza, iar părintele paroh a oferit tuturor copiilor prăjituri şi răcoritoare.

 

                                   A consemnat preot Daniel – Mirel MINEA, responsabil catehizare parohială

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator