Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Urziceni, Centru Urziceni

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
„Municipiul Giurgiu privit prin ochi de copil” – excursie organizată de Protopopiatul Urziceni
12 Septembrie, 2017

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni a organizat în data de 09 septembrie 2017, o excursie pentru copiii care au participat pe toată perioada vacanței de vară la programul ”Clubul de Vacanță”.

De această excursie s-au bucurat 31 de copii de la grupul ”Muguri de Lumină” al protopopiatului, 3 copii de la Parohia Gârbovi I dar și 6 însoțitori (asistent social, cadre didactice voluntare).

Itinerariul a fost următorul: Urziceni – Giurgiu și retur.

S-au vizitat următoarele obiective turistice: Muzeul Judeţean de Istorie Teohari Antonescu, Catedrala Adormirea Maicii Domnului din Giurgiu, Mănăstirea Ioan Rusu, Turnul Ceasornicarilor, Portul.

La întoarcere, în drumul spre casă, a mai fost făcut un popas în Municipiul București, mai exact în parcul Herăstrău, unde toți participanții s-au bucurat de o plimbare cu vaporaşul după care au servit un meniu la McDonalds.

Copiii au fost încântați de obiectivele turistice cărora le-au trecut pragul și au interacționat și socializat pe toată durata excursiei.

Această acțiune frumoasă, diferită de activitățile desfășurate pe tot parcursul Școlii de Vară și gândită drept recompensă pentru copii a fost realizată cu sprijinul Organizației World Vision România care a finanțat integral excursia în cadrul proiectului ”Clubul de vacanță” –  ediția a IX-a și căruia îi mulțumim pentru suport și bunăvoință.

 

                                   Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator