Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Urziceni, Centru Urziceni

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Ghiozdane cu rechizite și manuale oferite de Catedrala din Urziceni
20 Septembrie, 2017

În baza parteneriatului dintre Catedrala din Urziceni și Școala Gimnazială Ion Heliade Rădulescu în luna septembrie au avut loc ample acțiuni.

Duminică, 10 septembrie 2017, după săvârșirea Sfintei Liturghii douăzeci de copii au primit din partea parohiei ghiozdane cu rechizite. Părintele paroh le-a citit rugăciuni de binecuvântare la început de an școlar și le-a adresat un cuvânt despre importanța educației în formarea și dezvoltarea caracterelor lor.

Luni, 11 septembrie 2017, preoții Catedralei au participat la deschiderea noului an școlar și au săvârșit slujba de Te Deum. Părintele paroh a binecuvântat elevii împreună cu părinții lor, pe dascălii și pe toți care lucrează în unitatea de învățământ.

Miercuri, 13 septembrie 2017, aproximativ 130 de elevi de la clasele pregătitoare și I-a au primit caiete de lucru și manuale pe care să le folosească la ora de Religie.

Mulțumim tuturor credincioșilor care au sprijinit activitățile parohiei noastre și rugăm pe Bunul Dumnezeu să le răsplătească osteneala.

 

Preot paroh Bogdan Ionuț Stancu

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator