Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Jilavele, Jilavele de Jos II

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Final de proiect în Parohia Jilavele de Jos
11 Septembrie, 2017

Orice început are mai devreme sau mai târziu un sfârşit. Aşa s-a întâmplat şi cu proiectul Mâini Dibace, care începea in parohia noastră , cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, odată cu venirea vacanţei de vară şi iată-ne în data de 10.09.2017 – ultima zi de vacanţă, dar şi de proiect.

Astfel în cadru festiv, imediat după Sfânta Liturghie, s-a realizat încheierea proiectului, părintele paroh Daniel-Mirel Minea vorbind creştinilor prezenţi despre acest minunat proiect, iar tânărul teolog Ghiţă Dănuţ – cântăreţ onorific al parohiei, a prezentat un material powerpoint, ilustrând astfel toate momentele importante din cadrul proiectului.

Toţi copiii implicaţi în acest proiect catehetic au primit diplome de participare prin grija părintelui paroh, iar creştinii ce au venit la Sfânta Liturghie au avut ocazia să admire lucrările copiilor, lucrări ce au fost expuse la intrarea în Biserică.

De menţionat este faptul că acest proiect a devenit o tradiţie frumoasă şi în fiecare an a fost susţinut financiar de către Fundaţia World Vision România, reprezentată la nivel local de Dna Crăciun Rodica, anul acesta suma alocată proiectului fiind de 3000 Ron, bani din care s-au achiziţionat un Flipchard magnetic, un sistem audio pentru Video- proiector şi s-a organizat o excursie la o parte din mănăstirile Judeţului Prahova.

Cu nădejdea că şi în anii ce vor veni vom implementa acest proiect în parohia noastră, mulţumim Preabunului Dumnezeu pentru toate!

                                                                                           A consemnat preot paroh Daniel – Mirel MINEA

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator