Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Manasia, Centru Manasia

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Cea de-a șaptea ediție a Festivalului concurs de cântări pascale „Hristos a Înviat!” la Manasia
12 Mai, 2016

Vineri, 06 mai, la Manasia  s-a desfășurat cea de a VII-a ediție a  Festivalului Concurs  de Cântari  Pascale „Hristos a Înviat!”. Evenimentul care a strâns laolaltă copii, părinți, cadre didactice și slujitori ai bisericii s-a desfășurat sub înălțătoarea mângâiere a Marii sărbători creștine, în  istoricul lăcaș al bisericii „Înălțarea Domnului ”.

Concursul  a fost organizat de Școala Gimnazială Manasia, profesorii organizatori au fost: Baciu Mihaela Antoaneta, Ianculescu  Elena și Parohiile I si II din localitate, alături de preoții localității: Stan Ioan Corneliu, Constantin  Dragoș  și Dragomir Theodoru.

Au participat grupuri vocale din Alexeni – profesor  coordonator  Guta  Florica; din Coșereni – profesor Mihai Marian; din Gârbovi – profesor coordonator Dinu Anca Luminița; din Manasia grupul vocal coordonat de profesor Vișan–Popescu Natalia și corul bisericii ”Înălțarea Domnului” îndrumat de cântărețul bisericesc  Marian Teodor Mihai.

Școala Gimnazială „Ion Heliade Rădulescu” a fost reprezentată de  elevul Roman Mihai – interpret la vioară, îndrumat de profesor Dinu Anca Luminița. Școala din Ion Roată a fost reprezentată de o trupă de teatru coordonată de profesor  Iordache Victoria.

Au participat cu lucrări de pictură religioasă elevi de la școlile din Manasia, Alexeni, Gârbovi și Malu Roșu  care au redat prin culoare emoția Învierii Domnului Hristos .

Evenimentul a fost emoționant și înălțător deopotrivă  căci participanții au transmis prin cântec și vers bucuria  Învierii lui Hristos și bucuria de a fi împreună  în Sfânta Biserica în zi de mare sărbatoare creștină.

 

A consemnat doamna profesor Ianculescu Elena

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator