Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Jilavele, Jilavele de Jos II

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Bucuria pelerinajului trăită de enoriașii Parohiei Jilavele de Jos
25 Octombrie, 2016

În zilele de 19 şi 20 Octombrie 2016, cu Binecuvântarea Preasfinţiei Sale, Preasfinţitul Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi al Călăraşilor, un număr de 25 de creştini ai parohiei Jilavele de Jos – Protopopiatul Urziceni, însoţiţi de Preotul paroh Daniel-Mirel Minea, au vizitat mai multe Lăcaşuri Sfinte, într-un foarte frumos pelerinaj. Astfel am avut bucuria de a ne hrăni duhovniceşte şi de a ne întări în credinţă călcând pragul următoarelor Mănăstiri – Mănăstirea Cozia, Schitul Ostrov, Mănăstirea Turnu, Mănăstirea Polovragi, Mănăstire Hurezi, Mănăstirea Prislop, Mănăstirea Sâmbătă de Sus – Brâncoveanu.

Bunul Dumnezeu ne-a învrednicit, în acest pelerinaj, să ne putem închina şi ruga la Icoane făcătoare de minuni, la Sfinte Moaşte, astfel am avut bucuria să sărutăm Sfintele Moaşte ale Sfântului Martir Constantin Voda Brâncoveanu, să vizităm muzeele mănăstirilor, să ne reculegem la mormântul Părintelui Arsenie Boca, de la Prislop, dar şi al Părintelui Teofil Părăian, de la Sâmbătă de Sus. Momente deosebite au fost atunci când creştinii au urcat în peştera Sfântului Ioan de la Prislop şi în peştera de la Mănăstirea Turnu acolo unde s-au nevoit primii vieţuitori ai locului, dar şi când am păşit cu sfială în chilia Părintelui Teofil Părăian, de la Sâmbătă de Sus.

Toate aceste clipe de neuitat, trăite în acest pelerinaj, au venit ca un balsam pentru sufletele noastre şi sperăm ca pe viitor să mai putem organiza astfel de momente binecuvântate.

A consemnat părintele paroh Daniel – Mirel MINEA de la Parohia Jilavele de Jos

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator