Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Axintele, Parohia Frumusica

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Sfântul Apostol Andrei la Centrul de Plasament Urziceni
3 Decembrie, 2014

Urmând îndemnurile din Pastorala Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române la prima duminică din Postul Naşterii Domnului, referitoare la ajutorarea categoriilor de persoane defavorizate, în perioada Postului Nașterii Domnului, în Parohiile Uleşti și Frumușica s-au organizat colecte pentru a aduce o rază de bucurie copiilor aflați în Centrul de Plasament din Urziceni. La realizarea colectei au fost implicate femeile din cadrul Comitetelor Parohiale, coordonate de doamna preoteasă Răileanu Daniela-Viviana.

Banii au fost folosiți pentru cumpărarea de alimente, dulciuri, fructe și iconițe care au fost împărțite cu ocazia prăznuirii Sfântului Apostol Andrei. Astfel cei 47 de copii ai centrului au simțit prezența Sfântului Apostol Andrei în mijlocul lor.

Prin această acțiune, am împlinit cuvântul Mântuitorului “Întrucat ați făcut unuia dintre acești prea mici frați ai Mei, Mie Mi-ați făcut” (Matei 25/40) și ne-am pregătit mai bine sufletește pentru slăvitul Praznic al Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.                                   

                   A consemnat pr. Marius-Eduard Răileanu, Parohia Ulești

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator